TEMPLATES

Een professionele website

Met een professionele website bedoelen we ook echt professioneel. Dat wil zeggen dat de website voor elk apparaat (desktop, laptop, iPad/tablet en smartphone) wordt aangepast en goed leesbaar is. Je site heeft uiteraard een startpagina, maar ook een contactformulier, een nieuws / blog pagina en pagina’s waarop je je diensten of producten apart kunt laten zien. In het template pakket heb je de keuze om maximaal 5 pagina’s door HBwebdesign te laten vullen. Meer pagina’s kunnen worden gemaakt tegen een uurtarief van € 45,00.

Keuze uit meerdere templates

Voor het template pakket is aan aantal templates gebouwd met specifieke karaktereigenschappen voor elke branche. Zo zijn er templates die specifiek voor de zakelijke dienstverlening geschikt zijn, en andere weer voor schilders of loodgieters, en er zijn templates die zich in eerste instantie richten op een lokale winkel of een wellness organisatie. Dat wil niet zeggen dat die templates niet voor iets anders gebruikt kunnen worden. Door met kleuren en plaatjes te spelen ontstaat een volledig unieke website die precies laat zien wat jij voor ogen hebt.

Hosting, domein registratie en email

Het Template pakket is inclusief 1 jaar domeinregistratie en hosting van de website (ter waarde van € 39,95), inclusief maximaal 2 email adressen. Zo kun je direct van start, en kan je erop vertrouwen dat je website in goede handen is. Onze hostingpartij biedt supersnelle service en een gratis ssl-certificaat. Daarbij kun je vertrouwen op dagelijkse back-ups, een minimale ‘uptime’ van 99% en uitermate strakke beveiligingsprotocollen waardoor kwaadwillenden geen kans krijgen zich toegang tot jouw website te verschaffen.

Volledig gevuld

Jij stuurt je materiaal, en HBwebdesign verzorgt de rest. Wanneer het materiaal wordt aangeleverd zoals vooraf afgesproken, wordt dit in het gekozen template geplaatst en kan de website binnen 5 werkdagen online staan. Hulp nodig bij het schrijven van teksten, het optimaliseren van foto’s en plaatjes, of een logo? Kijk op onze Tarieven / Diensten pagina en vind de extra diensten die HBwebdesign biedt zodat we er samen voor kunnen zorgen dat er straks een mooie, strakke website staat, die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Je kunt kiezen uit één van de volgende templates:

Cibarious

Cibarious

De nieuwste aanwinst van de web templates. Speciaal gemaakt voor restaurants, die hun menu – ook op mobiele apparaten – willen laten zien, en hun cliënten meteen een mogelijkheid willen bieden om een reservering te maken.

I create my websites using the Divi Theme by Elegant Themes®. Divi is not just pretty, it is incredibly user friendly which has a Visual Builder (what you see is what you get), and is supported via various dedicated. Using the affiliate link via the image will cost you nothing extra, but gives me a small percentage.