CURSUSSEN

Zelf je WordPress website bijhouden?


 

Ik leer je graag hoe je zelf je website kunt bijhouden. Voor zowel het thema Divi als de pagina bouwer Elementor schrijf ik regelmatig korte trainingen, of zet ik video’s online. Je leert met gemak hoe je zelf plaatjes of teksten aanpast of toevoegt en hoe je een nieuwe pagina kunt maken, kleuren en lettertypen aanpast.

Elementor

De pagina bouwer Elementor kan met bijna elk WordPress thema worden gebruikt. Dit geldt voor zowel gratis als betaalde of premium thema’s. Elementor werkt enorm intuïtief en er zijn voor deze pagina bouwer behoorlijk wat plugins verkrijgbaar en dit aantal groeit met de dag. Met de gratis versie van Elementor kun je prachtige sites bouwen, maar er is ook een PRO versie beschikbaar met meer mogelijkheden.

Divi by Elegant Themes

Het Divi thema van Elegant Themes is een volledig thema waar een pagina bouwer is ingebouwd. Divi levert een complete oplossing voor het bouwen van je website. Inmiddels maken zo’n 450.000 abonnees gebruik van de thema’s van Elegant Themes, en dat geeft wel aan hoe populair de thema’s zijn. Divi is het vlaggenschip, en dat is niet voor niets. Met een zeer gebruikersvriendelijke Visuele Bouwer, zie je live je aanpassingen. Ik leer je graag hoe Divi werkt.

I create my websites using the Divi Theme by Elegant Themes®. Divi is not just pretty, it is incredibly user friendly which has a Visual Builder (what you see is what you get), and is supported via various dedicated. Using the affiliate link via the image will cost you nothing extra, but gives me a small percentage.